Kundtjänst och kontaktuppgifter


Elektronisk ärendehantering

Information, nytta och enkelt att sköta sina ärenden 

Vi önskar att du känner att det är en bra sak att du är ägarkund och att det gör din vardag enklare.  Vi har utvecklat en rad tjänster, så du få mer nytta av ditt ägarkundskap och kan enkelt sköta många ärenden som hör till ägarkundskapet.  

S-kanava samlar alla S-gruppens tjänster på ett och samma ställe. På S-kanava kan du också logga in på tjänsten Oma S-kanava, där du hittar all väsentlig information om ditt personliga ägarkundskap. Där finns bland annat information om dina bonusköp, du kan komplettera dina kunduppgifter och beställa nyhetsbrev.

S-mobil är en applikation som du får dina bonusuppgifter, banktjänster och förmåner med till din telefon.  

S-Bankens webbank är en mångsidig och tjänst som du kan sköta ekonomin i ditt eget hushåll med och den är enkel att använda. 

Bonusuppgifterna kan du också få varje månad per mejl i form av bonusinformationen och där det också finns ett sammandrag över inkommande månads aktuella förmåner. Det lönar sig att kolla att dina elektroniska kontaktuppgifter är uppdaterade. 

Samarbete är ägarkundens egen tidning som utkommer sex gånger i året. Hela familjens tidskrift bjuder på information om ägarkundsförmåner, hjälper till med att göra inköpsbeslut och sköta ärenden i vardagen. 

Yhteishyvä.fi bjuder på mycket mångsidigt och lockande innehåll och vardagstips, bland annat finns Säsong-tidningens utmärkta recept också på webben.