Tidningen Samarbete kan framöver hämtas i S-market Godby, S-market Jomala och Varuboden City


Tidningen Samarbete kommer att övergå till butiksdistribution från och med den 15 maj. I fortsättningen kan alla S-gruppens ägarkunder ta med sig tidningen hem gratis från S-gruppens butiker. Förnyelsen innebär större satsningar på digitalt innehåll och ett förnyat läspaket i form av en papperstidning som man kan plocka med sig hem från butikerna.

15.5.2023

Från och med nästa nummer, som utkommer 15 maj, är Samarbete tillgänglig för alla ägarkunder och kan hämtas när man handlar i S-market Godby, S-market Jomala och Varuboden City. Tidningen är gratis för alla ägarkunder och du får den avgiftsfritt med S-Förmånskortet.

Samtidigt har tidningen Samarbete förnyats och är ett tankeväckande läspaket om aktuella ämnen, känslofyllda berättelser och praktiska tips på mer hållbarhet i vardagen och livet. Samarbete står också för säsongsanpassad mat och innovativa recept. Nya teman om bland annat turism, välbefinnande och friluftsliv ger tidningen mer mångsidig läsning.

Du kan läsa om aktuella frågor i vårt handelslag i Varuboden på Ålands bilaga Mina sidor, som du hittar behändigt på samma ställe som Samarbete. Kom också ihåg att plocka med dig den  här tidningen med aktuell verksamhet och aktuella evenemang i vårt handelslag.  På enheterna ställs tidningarna synligt fram i egna tidningsställ. Plocka med dig ett paket med meningsfull läsning på samma gång du handlar.

Tidningen Samarbete utkommer fyra gånger om året. År 2023 utkommer tidningen ännu 15.8 och 15.11. Tidningen finns tillgänglig i butikerna i cirka tre veckor efter att den har utkommit.