Söndag 8 maj firar vi alla mammor – delikatesser, presenter och blommor från vårt handelslag


På söndag morgon är det spänning i luften i många hem när små och större barn lagar morgonmål till mamma lite i hemlighet. Kort och presenter pysslas i många familjer och säkert bakas det också något till mamma. I butikerna i Varuboden på Åland finns allt du behöver till vackra dukningar, råvaror till läckra delikatesser och också färdiga alternativ från Smaktorget. Du hittar också vackra blommor i alla våra matbutiker.

6.5.2022

Bjudningar till mors dagen – plocka de bästa ingredienserna och tipsen från våra matbutiker

Ett av de bästa sätten att komma ihåg mamma är att tillreda hen en god middag, baka hen en god tårta eller ett bakverk. Matpresenter är också populära sätt att komma ihåg någon med på mors dagen.

I S-market Godby, S-market Jomala och Varuboden City hittar du ett brett sortiment av mat och råvaror till alla mors dag. Om du vill komma enkelt undan på mors dagen kan du till exempel handla all mat färdig från Smaktorget i Jomala. Försäljarna vid Smaktorget hjälper dig gärna och det lönar sig att fråga tips och recept av dem.

Blommor i de vackraste färger

Blommor är en av de mest populära presenterna för mors dagen. I matbutikerna finns det ett brett urval av vackra buketter och krukblommor och också enskilda snittblommor till mors dag. Mors dagens absoluta favorit är krukrosen, som finns i otaliga färger och storlekar. I Trädgårdshörnan i S-market Godby har också härliga ampelblommor och annat för trädgården. Kanske du överraskar mamma med något från Trädgårdshörnan i år.

Allt till en vacker dukning och de bästa presenterna

Det lönar sig att satsa på en vacker dukning för att skapa en något festligare stämning. I matbutikerna i vårt handelslag finns ett stort urval servetter, ljus och dekorationer och med dem skapar du snabbt feststämning i ditt hem. Personalen har också plockat fram en massa presenttips i butiken. Du hittar de bästa gåvorna till mors dag på samma gång du går och handlar annat du behöver för dagens förberedelser.

Trevlig mors dag!