S-market Godby, S-market Jomala och Varuboden City betjänar med långa öppettider under påsk


Som vi har väntat på påsken; lediga dagar, påskmat och pynt. I vårt handelslag finns allt du behöver inför vårens färgsprakande helg. Påskveckan förväntas vara livlig och med hjälp av längre öppettider försöker vi jämna ut kundflödena och underlätta kundernas påskhandlande.

12.4.2022

Handla smidigt under påsken

Påsken har traditionellt varit en av årets livligaste helger i våra matbutiker. Matbutikerna i vårt handelslag betjänar med längre öppettider under påsk. Det lönar sig också att planera sin inköpslista och själva butiksbesöket bra i förväg för att det ska vara smidigare att uträtta sina ärenden i butiken. Om du vill undvika trängsel lönar det sig att besöka butiken under de lugnaste timmarna som typiskt är genast på morgonen före klockan nio eller sent på kvällen och natten, eller handla redan i god tid i början av veckan då det vanligtvis är lugnare än i slutet av veckan.

Påskens delikatesser

Gravad lax, fyllda ägghalvor, vårens första sparris, lamm, fräscha sallader, pasha, memma, för att inte tala om allt påskgodis … Du hittar tips till påskbordet bland Samarbetets många recept. I våra matbutiker hittar du ett brett sortiment av mater och råvaror till påsk. Om du vill komma enkelt undan under påsken kan du till exempel handla all påskmat färdig från vårt Smaktorg i S-market Jomala. Försäljarna vid Smaktorget hjälper dig gärna och det lönar sig att fråga tips och recept av dem.

Allt till en vacker dukning

Senast nu får vintern ge vika i inredning och dukning. Gult och ljusgrönt är traditionellt påskens färger. Härligt puderaktiga pastellfärger för med sig en fräsch fläkt till påskbordet. En vacker dukning blir pricken över i till påskens bjudningar. I matbutikerna i vårt handelslag finns ett stort urval servetter, ljus och påskpynt och med dem skapar du snabbt vårstämning i ditt hem.

Blomsterprakt

Blommor är ett säkert vårtecken och är en väsentlig del av påsken. Också kvistar med löv som håller på att slå ut i en vas, videkissar och påskgräs har med sig ett löfte om sommaren. Påskens mest sålda blomma är narcissen, som används både som krukväxt och som snittblomma. Med blommorna kan man kombinera olika kvistar och fjädrar i ton med dukningen är också ett trevligt tillägg i buketten. Det finns också ett rätt så stort urval av traditionella påskblommor som narcisser, tulpaner och pärlhyacinter. Sortimentet i butikerna varierar något.

  

Du hittar behändigt våra verksamhetsställens öppettider under påsk här.