Matsäck till både fastlag och sportlov från din närbutik


De kalla och snöiga dagarna i februari är som gjorda för utevistelse och samvaro. I februari firar vi fastlag, och skolorna på vårt handelslags verksamhetsområde njuter av ett välförtjänt sportlov. Efter pulkabacken eller skidspåret smakar det med varm soppa, fastlagsbullar och kakao. I våra matbutikers breda sortiment hittar du alla ingredienser till midvinterns läckra matstunder.

17.2.2022

Fastlagsdelikatesser

Februari kommer med mera ljus och ett löfte om våren som nalkas. På fastlagen säger vi adjö till årets mörkaste tid och välkomnar våren. Vi firar fastlag sju veckor före påsk och i år infaller fastlagssöndagen 27 februari och fastlagstisdagen 1 mars. Till fastlagsfirandet hör pulkaåkning och andra vintergrenar, härliga fastlagsbullar och värmande soppa.

Från våra matbutikers mångsidiga sortimentet hittar var och en lätt sina egna favoriter till midvintern att plocka ner i kundkorgen.  Ingredienser till mustiga soppor och grytor hittar du enkelt från din närbutik, och av försäljarna på vårt Smaktorg lönar det sig också att fråga om tips och recept till goda sportlovsrätter. I S-market Jomala betjänas kunderna av Mattorget.

Nu lönar det sig också att titta i S-mobil och använda förmånerna i vårt handelslags matbutiker. De är som gjorda till fastlags- och sportlovsfirandet. Om du ännu inte har S-mobil, hittar du anvisningarna här och laddningslänken till App Store och Google Play.

 

Trevligt friluftsliv önskar personalen i vårt handelslag.