Allt till alla helgons dag behändigt från vårt handelslag


Vi firar alla helgons dag 5 november, och då passar det bra att tända ljus, duka fint och njuta av god mat i sällskap av vänner och familj. I våra matbutiker finns allt du behöver till vackra dukningar, råvaror till senhöstens läckra delikatesser och också färdiga alternativ vid S-market Jomalas Smaktorg. Vi har också lyktor och ljus till gravarna.

3.11.2022

Alla delikatesser till alla helgons dag från vårt handelslags matbutiker

På alla helgons dag har många tid att tillreda långkokta rätter att bjuda. Till senhöstens kyliga väder passar utmärkt stekar som får ligga länge i ugnen och bli möra och kryddiga gryträtter som får småputtra på spisen. Just nu är det säsong för många rotsaker och av dom kan man förmånligt tillreda en god måltid för en större grupp.

Från det mångsidiga sortimentet är det lätt för var och en att plocka sina egna favoriter till alla helgons dag i sin kundkorg. De kunniga försäljarna vid vårt Smaktorg i S-market Jomala ger tips och recept till exempel till olika gryträtter och möra stekar. Läckra efterrätter och bakverk blir höjdpunkten på en välsmakande måltid. Om du inte orkar göra dem själv finns det också färdiga efterrätter på Smaktorget, och våra butiker har också ett brett utbud av söta bakverk och tårtor. Bland bakverken finns många produkter från våra egna lokala producenter som blir pricken över i på alla helgons dagens kaffestund.

Ljus och lyktor till graven

På alla helgons dag minns vi våra avlidna nära och kära genom att besöka deras gravar. Under den skymmande kvällen under den kommande helgen lyser otaliga ljus upp på begravningsplatser. I våra matbutiker hittar du ett brett utbud av gravljus. Här finns också klockljung och lyktor till gravar. Sortimentet i butikerna varierar något.

  

Du hittar behändigt våra verksamhetsställens öppettider för alla helgons dag här.