En ny annons publiceras på onsdag.

 

Varuboden på Åland vill erbjuda kunderna ständigt bra priser. När du handlar hos oss, vet du att du inte betalar för mycket. För oss är det viktigt att erbjuda lokala åländska varor. För att göra det lättare för dig att hitta dem har vi märkt ut dem tydligt på hyllorna. Har du redan bekantat dig med vårt gröna kort, S-Förmånskortet? När du blir medlem i handelslaget, blir du samtidigt en av våra ägarkunder och får Bonus på allt du köper hos oss och i S-gruppens övriga enheter.

Läs mer om att bli ägarkund

En valfri djurmat  –30 %

Valfri djurmat med –30 % rabatt. Förmånen gäller 1.5–31.5.2024 i Varuboden på Ålands S-marketar och Varuboden City med förmånskupongen i S-mobil. Max. 1/kupong. Förmånen kan inte kombineras med andra förmåner. Förmånen gäller inte i webbutiken eller i självbetjäningskassorna.

 

–30 % på en valfri fryspizza

En en valfri fryst pizza –30 % rabatt. Förmånen gäller 1.5–31.5.2024 i Varuboden på Ålands S-marketar och Varuboden City med förmånskupongen i S-mobil. Max. 1/kupong. Förmånen kan inte kombineras med andra förmåner. Förmånen gäller inte i webbutiken eller i självbetjäningskassorna.

 

En valfri godisprodukt –30 %

En valfri godisprodukt –30 % rabatt. Förmånen gäller 1.5–31.5.2024 i Varuboden på Ålands S-marketar och Varuboden City med förmånskupongen i S-mobil. Max. 1/kupong. Förmånen kan inte kombineras med andra förmåner. Förmånen gäller inte i webbutiken eller i självbetjäningskassorna.

 

 

Hitta förmåner enkelt i S-mobil

Ladda ner S-mobil och följ med din Bonus, sköt om bank- och försäkringsärenden, granska kvitton, för över pengar, utnyttja förmåner och hitta den närmaste butiken.

 

Vanliga frågor

Här hittar du svar på vanliga frågor gällande S-mobil

 

Skinkutlottning 7–10.12

Varuboden på Åland arrangerar utlottningen. Totalt utlottas tre stycken (3 st.) skinkor (Dahlmans benfri julskinka, färsksaltad, ca 4 kg, värde ca 60 euro). En skinka utlottas i S-market Jomala, en i S-market Godby och en i Varuboden City. Man kan delta i utlottningen genom att fylla i en utlottningskupong i butiken under tiden 7–10.12.2023. Enbart privatpersoner kan delta i utlottningen. Varuboden-Oslas och Varuboden på Ålands personal och dess familjemedlemmar kan ej delta i utlottningen. Alla de som fyllt i en utlottningskupong i butiken deltar i butikens skinkutlottning. Utlottningen sker måndag 11.12.2023. och vinnaren meddelas personligen genast efter utlottningen. Om vinnaren inte nås inom två dygn efter utlottningen dras en ny vinnare. Priset ska hämtas från butiken i fråga senast 20.12.2023. Priset kan ej bytas ut mot pengar. Varuboden på Åland betalar lotteriskatten. Vi sparar inte personuppgifterna, utan de används endast för att delta i utlottningen.

Ta vara på våra veckoerbjudanden i S-market och Varuboden City! 

Julen närmar sig och vi erbjuder återigen veckovisa förmåner för våra ägarkunder. Vi publicerar en ny förmån varje vecka i S-market Godbys och Jomalas och Varuboden Citys sociala medier. Följ oss där! 

S-market Jomala: Facebook & Instagram

S-market Godby: Facebook & Instagram

Varuboden City: Facebook & Instagram

S-market Jomala

Gäller endast 24.11

Gäller 24–26.11

 

S-market Godby

Gäller 24–26.11

 

Varuboden City

Gäller 24–26.11

Nu lönar det sig att delta i skinklotteri i samband med butiksbesöket. Vi lottar ut en julskinka i Varuboden City, S-market Jomala och S-market Godby. Du deltar i utlottningen genom att fylla i en utlottningskupong i butiken 8–11.12.202207. Lycka till!

Skinkutlottningens regler

Handelslaget Varuboden-Osla arrangerar utlottningen. Totalt utlottas 3 st. skinkor (Dahlmans julskinka, benfri, saltad, ca 4 kg). I varje Varuboden på Ålands market enhet utlottas en (1 st.) skinka. Skinkan utlottas 12.12.2022 bland alla som deltagit under tiden 8–11.12.2022. Enbart privatpersoner kan delta i utlottningen. Varuboden-Oslas och Varuboden på Ålands personal och dess familjemedlemmar kan ej delta i utlottningen. Alla de som fyllt i en utlottningskupong i butiken deltar i butikens skinkutlottning. Vinnaren meddelas personligen genast efter utlottningen. Om vinnaren inte nås inom två dygn efter utlottningen dras en ny vinnare. Priset ska hämtas från butiken i fråga senast 20.12.2022. Priset kan ej bytas ut mot pengar. Handelslaget Varuboden-Osla betalar lotteriskatten. Vi sparar inte personuppgifterna, utan de används endast för att delta i utlottningen.

Bonus är pengar tillbaka på dina inköp – i början av december dubbelt upp

Bonus, det vill säga en återbäring, är en förmån som du som ägarkund får på alla S-gruppens och dess samarbetspartners bonusenheter. Bonusprocentens storlek bestäms på basis av summan av ägarkundshushållets samtliga bonusköp under månaden på S-gruppens eller dess samarbetspartners verksamhetsställen.  Bonus dubbelt upp är en tidsbegränsad kampanjförmån där våra verksamhetsställen som deltar i kampanjen betalar Bonus dubbelt. Kampanjinköpen bokförs som sådana i bonusköpen, men Bonus betalas alltså ut som dubbel. Förmånen gäller endast för inköp som görs i våra kampanjenheter under kampanjen. Under kampanjperioden fördubblas Bonus på alla inköp i vårt handelslag, men Bonus dubbelt upp beviljas inte för tankning på ABC-stationer eller för laddning av elbilar.

Nu lönar det sig att koncentrera sina inköp, eftersom ju mer inköp du gör i ditt handelslag desto mer nytta får du i form av förmånliga priser, rabatter och Bonus. När du betalar med ditt S-Förmånskort får du förutom Bonus också betalningssättsförmån. Det bästa av allt är att Bonus är rena pengar som du kan använda precis som du vill. Med Bonus kan du till exempel spara till din semesterkassa, för större inköp till hemmet eller renoveringar. Bonus betalas på ägarkundernas konton senast den 10:e i månaden.

Dubbelt upp

Den globala situationen och de prisökningar som den leder till orsakar ekonomiska bekymmer för många familjer, vilket också påverkar julfirandet. Julbordets mat och julklappsinköp görs med eftertanke, och budgeten är kanske mindre än tidigare år. Som handelslag vill vi hjälpa på vårt verksamhetsområde och reagera på det som händer. I en svår tid möjliggör vårt handelslags resultat en extra belöning, som genomförs nu så här inför julen.  Bonus dubbelt upp är en betydande förmån, som det lönar sig att utnyttja när man handlar inför jul.

Bonusprocenten för de inköp du gjort under kampanjen Bonus dubbelt upp bestäms enligt dina bonusköp för hela månaden. Om bonusprocenten för månadens totala inköp är 5 procent, får du alltså 10 procent Bonus för inköp gjorda under kampanjperioden vid verksamhetsställen som beviljar Bonus dubbelt upp. 

Bonus dubbelt upp registreras automatiskt och betalas med normal Bonus. På S-mobil kan du enkelt följa upp hur du samlar Bonus.

Nu kan vårt handelslags ägarkunder börja vänta på julen och förbereda sig för den tillsammans med oss. VBÅ jul skapar mer spänning och julstämning till veckorna före jul. Tomtarna på våra verksamhetsställen erbjuder varje vecka nya erbjudanden på sina verksamhetsställen och ni har säkert nytta av dem så här inför jul. Vi har inte glömt spännande tävlingar och vi har också lagt in några överraskningar. Förutom alla de här fantastiska grejerna har vi sammanställt julförberedelsetips för er på t.ex. julbordets håvor, paketering och mycket annat.

VBÅ jul sätter i gång 28 november på vårt handelslags sociala medier och pågår fram till julafton. Senast nu lönar det sig att följa S-market Godby, S-market Jomala och Varuboden City på deras sociala medier. Vi utlovar nämligen en helt fantastisk adventstid tillsammans med vårt handelslag. Nedräkningen till julen har redan börjat!

 

Är du ännu inte  ägarkund? Här kan du ansluta dig som ägarkund i vårt handelslag.

Här kan du enkelt ladda ner S-mobil:

Ladda från App store

Ladda från Google Play

S-market

Korpela basturökt skinka 3,50€ (norm. 5,69€). Förmånen gäller 3.8-16.8 i Varuboden-Oslas S-market-enheter med S-mobil kupongen. Max. 2/ kund. Ett begränsat antal produkter.

Varuboden City

Fazer blå mjölkchoklad 1,50€ (norm. 2,25 €). Förmånen gäller 3.8-16.8 i Varuboden City med S-mobil kupongen. Max. 2/ kund. Ett begränsat antal produkter.

Åland har mycket att erbjuda, bl.a. sevärdheter, upplevelser, aktiviteter och mångsidig matkultur. Och du visste väl att vår bonussamarbetspartner Ålandhotels erbjuder högklassiga hotell- och restaurangtjänser i Mariehamn. Samla Bonus och boka din resa nu https://www.alandhotels.fi/sv

   

Bekanta dig med Åland som resemål https://www.visitaland.com/