Sommarjobb

Ansökningstid:

Ansökningstiden till sommarjobb har upphört. Du kan söka till Praktikprogrammet Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna fram till 31.3.

Till vem:

För både proffs och framtida stjärnor inom servicebranschen som har ett genuint intresse för kundbetjäning och vill jobba minst 2 månader under sommaren. Vi erbjuder en omfattande introduktion, men tidigare erfarenhet och utbildning inom kundservice och/eller restaurangbranschen ses som meriter. Under arbetsdagarna samlas det en hel del steg och kilon som lyfts, så en bra fysisk kondition underlättar jobbet. Vi är ett tvåspråkigt handelslag och därför är vi glada om du också kan betjäna kunder på finska.

I arbetet ingår försäljning av produkter med åldersgräns och därför krävs det / är det en fördel att man är myndig. Du kan ändå söka sommarjobb hos oss redan som 17-åring, speciellt om du studerar inom branschen (restaurang eller handel). För våra yngre framtida stjärnor erbjuder vi 2–4 veckors sommarjobbsperioder.

Vad:

Sommarjobb finns i alla våra tre enheter på Åland och också på fastlandet. Arbetet omfattar till exempel kassaarbete, att plocka upp varor på hyllor och kundbetjäning.

När:

Vi erbjuder sommarjobb under tiden 1.5–30.9 eller enligt avtal.